Posters

Een poster is ideaal als u informatie beknopt en duidelijk weer wilt geven of als u uw muur op kantoor en/of thuis een beetje wilt opvrolijken. Bij Janssen Repro Nijmegen kunt u terecht voor al uw groot formaat drukwerk. Of u nu slechts één of honderd posters wilt, bij ons kan het allemaal.

Heb je een wetenschappelijke poster nodig voor een congres in het buitenland en je hebt geen zin om een koker mee te slepen kies dan voor het materiaal Polytextiel. Polytextiel is ideaal om op te vouwen en in je koffer te stoppen.

Wilt u weten wat  wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan snel een offerte aan of neem contact met ons op via mail of telefoon.

Om een offerte voor u te kunnen maken, hebben we de volgende gegevens nodig:

 • Formaat:  A3, A2 A1 A0 of B2 B1 B0 en groter
 • Materiaal: Mat, Silk (glossy), Polytextiel of Schrijfbaar Mat
 • Dikte:  135 of 200 gram silk, 200 gram mat, 260 gram Polytextiel of 165 gram Schrijfbaar Mat
 • Bedrukken: 4/0 enkelzijdig full colour
 • Aantallen: minimaal 1 stuks

Bovenstaand worden de meest gebruikte opties genoemd. Heeft u andere ideeën of wilt u graag advies, laat het ons dan weten. In overleg zijn andere opties altijd mogelijk. Vul ons contactformulier in met uw vraag en wij bellen en/of mailen u zo spoedig mogelijk terug.

Vraag direct een offerte aan

  Formaat:

  Materiaal:

  Dikte:

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]