Visitekaartjes

Visitekaartjes of business cards nodig? Bij Janssen Repro Nijmegen bent u aan het juiste adres. Een visitekaartje is de eerste indruk die u bij een (nieuwe) klant achterlaat. Het is daarom belangrijk dat een visitekaartje persoonlijk is en van goede kwaliteit is. Voor de perfecte kwaliteit zorgen wij.

Uw visitekaartje kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig geprint of gedrukt worden. Voor extra stevigheid raden wij u aan om de kaartjes tevens te plastificeren in glans of mat. De levertijd bedraagt 1 werkdag.

Wilt u weten wat  wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan snel een offerte aan of neem contact met ons op via mail of telefoon.

Om een offerte voor u te kunnen maken, hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Formaat: 85×55 mm
  • Bedrukken:  4/0 enkelzijdig full color of 4/4 dubbelzijdig full color
  • Dikte:  wij adviseren vaak 350 Mat MC
  • Aantalen: minimaal 50 stuks

Bovenstaand worden de meest gebruikte opties genoemd. Heeft u andere ideeën of wilt u graag advies, laat het ons dan weten. In overleg zijn andere opties altijd mogelijk. Vul ons contactformulier in met uw vraag en wij bellen en/of mailen u zo spoedig mogelijk terug.

Vraag direct een offerte aan

    Bedrukken:

    [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]