Roll up banner

De klassieke roll up banner is ’s werelds meest verkochte zelfstaande banner. Met een breedte van 85 centimeter en een hoogte van 200 centimeter is de roll up banner een ideale blikvanger en zorgen ze ervoor dat uw boodschap snel wordt verspreid. Ze worden met regelmaat gebruikt op beurzen of bij andere presentaties, omdat ze licht van gewicht zijn, binnen enkele minuten opgebouwd en makkelijk te vervoeren.

Alle roll up banners printen wij met uw eigen ontwerp en worden geleverd met een (gratis) draagtas. Wij monteren uw banner in het roll up systeem. De levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen.

Wilt u weten wat  wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan snel een offerte aan of neem contact met ons op via mail of telefoon.

Om een offerte voor u te kunnen maken, hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Formaat:  85 bij 200 cm
  • Materiaal: Syntisol 130 grams
  • Bedrukken: 4/0 enkelzijdig full color
  • Aantalen: minimaal 1 stuks

Bovenstaand worden de meest gebruikte opties genoemd. Heeft u andere ideeën of wilt u graag advies, laat het ons dan weten. In overleg zijn andere opties altijd mogelijk. Vul ons contactformulier in met uw vraag en wij bellen en/of mailen u zo spoedig mogelijk terug.

Vraag direct een offerte aan

    [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]